Dzintara rotas

Baltijas dzintara rotu veikals

Jebkuras dzintara rotaslietas vienmēr ir skaistas, izsmalcinātas un mūsdienīgas. Tie ir mūžīgi un moderni izstrādājumi, kurus var nēsāt atbilstoši noskaņojumam. Mūsdienīgas dzintara rotas izskatās grezni kopā ar sudrabu un citiem minerāliem.

Dzintara rotaslietas ir piemērotas jebkurā gadalaikā, bet īpaši pavasarī un vasarā, jo dzintars labi sader ar gaišiem apģērbiem no dabīgiem audumiem, īpaši ar linu. Dzintars ir pazīstams ar savu silto un piesātināto krāsu, kas var mainīties no zeltainiem medus toņiem līdz tumši sarkaniem un brūniem toņiem. Šo dabisko materiālu bieži izmanto, lai izgatavotu visdažādākās rotaslietas, tostarp kaklarotas, aproces, auskarus, kulonus, piekariņus un citas.

Dzintara krelles

Premium Baltijas dzintara krelles, modernas kaklarotas no dzintara
Premium klases kaklarotas

Klasiskās dzintara krelles

Klasiskas dzintara krelles ir izgatavotas no dzintara, ievērojot tradicionālu un vienkāršu dizainu. Šādas krelles parasti ir vienkāršas formas, bieži vien apaļas, ovālas vai pilnīgi gludas, bez sarežģītām rotājumiem vai papildinājumiem. Tās var būt vienkrāsainas vai saturēt vienu vai vairākus dzintara gabalus dažādās krāsās. Šādas krelles parasti ir piemērotas ikdienas nēsāšanai un tām ir vienkāršs, bet pievilcīgs izskats.

Modernas dzintara krelles

Modernas dzintara krelles ir izgatavotas no dzintara, bet tās iekļauj inovatīvus dizaina elementus un mūsdienu stilu. Šādas krelles bieži vien ir radītas, lai pievilinātu jaunāko paaudžu un tiem, kas interesējas par modernu dizainu. Modernas dzintara krelles piedāvā iespēju izteikt savu personisko stilu un sekojamību jaunākajām modes tendencēm, vienlaikus saglabājot dzintara dabisko un vērtīgo raksturu. Šādas krelles var būt populāras gan jauniešu vidū, gan tiem, kuri cenšas apvienot tradīciju ar mūsdienu dizainu.

Dzintara aproces

Baltijas dzintara aproces / rokassprādzes
Baltijas dzintara aproces

Dzintara raproce ir modes aksesuārs, kas var piešķirt sievietes tēlam eleganci un unikālu stilu. Šāda veida rotaslietas ir populāras daudzās kultūrās, un tās var būt pieejamas dažādos dizainos un izpildījumos. Dzintara aproces bieži vien tiek pasniegtas kā dāvanas, jo tās ir vērtīgs un māksliniecisks priekšmets, kas var iemiesot dzintara dabisko skaistumu un piešķirt valkātājai eleganci un stilu.

Modernas dzintara aproces

Dzintara rotas: Sieviešu aproce - apaļas bumbiņas kiršu krāsā
Dzintara aproce – Minimālisms – Apaļas bumbiņas

Klasiskās dzintara aproces

Klasiskās dzintara aproces un rokassprādzes
Klasiskās aproces ar dzintara gabaliņiem

Dzintara auskari

Dzintara auskari ir viena no populārākajām dzintara rotaslietu veidām, un tos sievietes un dažreiz arī vīrieši valkā kā modes aksesuārus vai kā veidu, kā izrotāt savu izskatu.

Modernie dzintara auskari - minimālisms
Modernie dzintara auskari – Minimālisms
925 Sudraba auskari ar dzintaru
Sudraba auskari ar Baltijas dzintaru
Slipētas bumbiņas - dzintara auskari
Auskari Slīpētas bumbiņas
Dzintara nagliņauskari bērnam
Bērnu nagliņauskari “Taureņi”

Dzintara kuloni

Kulons ir īpašs veids, kā izrotāt izskatu un piešķirt tai eleganci un personisku stilu. Dzintara kuloni ir viens no populārākajiem dzintara rotaslietu veidiem. Dzintara izmantošana kuloniem ir sena tradīcija daudzās kultūrās, un dzintars tiek vērtēts ne tikai kā estētisks materiāls, bet arī kā simbols, kas piedod pozitīvu enerģiju un spēku valkātājam.

Dzintara sirsniņas - Kuloni
Dzintara Sirsniņu kuloni
Dzintara lāsite - Kulons (amulets)
Kulons – Dzintara Lāsīte
Dzintara kulons "Tora āmurs" dzintara Mjolnir kulons
Dzintara kulons “Tora āmurs” – Dzintara Mjolnir
Dzintara kulons - Sargeņģelis - amulets
Dzintara kulons Sargeņģelis
Dzintara kuloni - Katoļu krustiņš
Dzintara Krustini – Katoļu krustiņš
Dzintara kulons - Vitrulis
Dzintara kulons “Virtulis”

Dzintara rotas ir rotaslietas, kas izgatavotas no dzintara – fosilizētas koku sveķu sveķus, kas sacietējuši miljoniem gadu. Dzintars ir pazīstams ar savu silto un piesātināto krāsu, kas var mainīties no zeltainiem medus toņiem līdz tumši sarkaniem un brūniem toņiem. Šo dabisko materiālu bieži izmanto, lai izgatavotu visdažādākās rotaslietas, tostarp kaklarotas, aproces, auskarus, piekariņus un citas.